Ouă Murate Balsamice
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Ouăle murate balsamice ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet balsamic, zahăr, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă murate roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Cireșe Murate Balsamice, și Balsamic Murat Shiitake Crostini.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
Așezați ceapa, balsamul, apa, zahărul și usturoiul într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se scoate din plită și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Așezați ouăle într-un borcan de sticlă și oțetul deasupra. Acoperiți și refrigerați timp de 4 până la 5 zile înainte de servire; cu cât este mai lung, cu atât mai bine!