Ouă Murate Balsamice

Ouă Murate Balsamice
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură vegetariană? Ouăle murate balsamice ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de oțet balsamic, zahăr, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă murate roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz, Cireșe Murate Balsamice, și Balsamic Murat Shiitake Crostini.

Instrucțiuni

1
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă rece. Aduceți apa la fierbere și îndepărtați imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din apă fierbinte, răciți și coajați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Așezați ceapa, balsamul, apa, zahărul și usturoiul într-o cratiță la foc mare. Se aduce la fierbere, apoi se scoate din plită și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SobaSoba
4
Așezați ouăle într-un borcan de sticlă și oțetul deasupra. Acoperiți și refrigerați timp de 4 până la 5 zile înainte de servire; cu cât este mai lung, cu atât mai bine!
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
OuăOuă
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista