Ouă Mediteraneene

Ouă Mediteraneene
Ouăle mediteraneene ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați roșii, frunze de busuioc, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ouă Mediteraneene, Ouă De Diavol Mediteraneene, și Ouă De Diavol Mediteraneene.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu. Gatiti ceapa in ulei 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile și busuiocul. Gatiti aproximativ 1 minut, amestecand ocazional, pana cand Rosia este incalzita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Bateți bine ouăle cu furculița sau biciul de sârmă; se toarnă peste amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Se presară cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista