Ouă Florentine
Ouă Florentin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 311 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, parmezan, piper măcinat grosier și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Milkshake Brownie Cu Caramel Sărat ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă Florentine, Ouă Florentine, și Ouă Florentine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Apăsați spanacul în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Formați indentări de 6 (3 inci) în stratul de spanac folosind partea din spate a unei linguri sau fundul unei cupe mari de cremă. Rupeți un ou în fiecare indentare.
Combinați făina, sarea și ardeiul roșu într-o cratiță medie. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Puneți amestecul de lapte la foc mediu și gătiți până se îngroașă (aproximativ 8 minute), amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se adaugă brânză, amestecând până se topește brânza.
Se toarnă sos de brânză peste ouă și spanac; se presară cu boia.
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când gălbenușurile de ou sunt aproape setate.
Tăiați amestecul de spanac-ou în 6 porții; serviți fiecare porție peste 2 jumătăți de brioșă engleză și presărați piper negru.