Ouă Flamenco
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouăle Flamenco. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 646 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.52 pe portie. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ouă, arpagic, manchego îmbătrânit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Ouă de Flamenco II, Ouă Flamenco cu Bloody Marys, și Ouă scoțiene – ce ar putea bate ouăle fierte prăjite adânc atunci când sunt acoperite cu cârnați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: vase plate rezistente la cuptor de 4 (6 inci lățime), cum ar fi teracota cazuelas
Înveliți o cratiță cu ulei de măsline, adăugați ceapa și aduceți la foc mediu. Condimentați ceapa cu sare și transpirați timp de 7 până la 8 minute sau până când ceapa este moale și foarte aromată.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Adăugați chorizo și pimenton și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Se adaugă roșiile și se condimentează cu sare. Se fierbe timp de 15 până la 20 de minute. Gustați pentru condimente și ajustați, dacă este necesar.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Uleiul cazuelas. Umpleți fiecare fel de mâncare aproximativ la jumătate cu sosul de roșii. Spargeți 2 ouă în fiecare fel de mâncare și presărați brânză rasă.
Așezați cazuelele în cuptorul preîncălzit și coaceți până când albusurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 8 minute.
Când ouăle sunt gata, presărați cu arpagic și serviți.