Ouă Diavolite Hop-To-It
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați ouăle Deviled Hop-To-It. Această rețetă face 12 porții cu 95 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 506 de fani. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână maioneză, sâmburi de floarea soarelui acoperite cu bomboane, muștar de miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă diabolice de șuncă, și Ouă verzi și șuncă: ouă diabolice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ouăle pe jumătate în lățime.
Tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărei jumătăți, astfel încât să stea plat.
Scoateți gălbenușurile; puneți albii deoparte. Într-un castron mic, gălbenușurile de mash.
Adăugați maioneza, gustul, muștarul, sarea și piperul; se amestecă bine. Chestii sau țeavă în albușuri de ou.
Se acoperă cu muguri. Introduceți capetele unui arpagic în fiecare ou, formând un mâner. Se dă la frigider până la servire. Chiar înainte de servire, garnisiți cu sâmburi de floarea soarelui.