Ouă Diabolice Fără Gluten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați ouă diabolice fără Gluten. O porție conține 77 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 12 și costă 24 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână hrean, brânză, ouă fierte tari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 24%. Rețete similare includ Ouă Diabolice Fără Gluten, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Ouă Diabolice Fără Vopsea.
Instrucțiuni
Cojiți ouăle; tăiați longitudinal în jumătate. Scoateți gălbenușurile și amestecați cu furculița.
Se amestecă gălbenușurile și ingredientele rămase, cu excepția creveților.
Umpleți albușurile cu amestec de gălbenuș de ou, îngrămădindu-l ușor.