Ouă devilate la cuptor cu sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați ouăle devilate coapte cu sparanghel. Această rețetă servește 6. O porție conține 524 calorii, 33g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ouă fierte tari, unt, șuncă deviled răspândită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sparanghel Deviled Ouă, Sparanghel Deviled Ouă, și Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Gatiti sparanghelul intr-o oala mare cu apa clocotita usor sarata pana cand este frageda, 5 pana la 8 minute.
Se scurge bine și se lasă deoparte.
Scoateți gălbenușurile din ouăle fierte tari și transferați-le într-un bol; gălbenușurile cu o furculiță.
Mash deviled Ham spread, smântână, ceapă, 3/4 linguriță praf de muștar uscat, sos Worcestershire și 1/2 linguriță sare în gălbenușuri până se combină bine.
Umpleți cavitățile în jumătățile de ou cu amestecul de gălbenuș; puneți ouăle devilate deoparte.
Topiți 6 linguri de unt într-o cratiță la foc mediu și bateți făina în unt până se omogenizează și clocotește.
Bateți laptele, puțin câte puțin, până când sosul este neted și îngroșat; reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute.
Bateți în brânză Cheddar, 1/4 linguriță praf de muștar uscat, sare după gust și piper negru; amestecați sosul până când brânza este topită și încorporată.
Întindeți sparanghelul în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Aranjați ouăle devilate deasupra sparanghelului; turnați sosul de brânză uniform peste ouăle devilate.
Amestecați fulgii de porumb zdrobiți cu 2 linguri de unt topit într-un bol; presărați peste caserolă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul se bulează și toppingul se rumeneste, aproximativ 20 de minute.