Ouă devilate cu compot de mere

Ouă Deviled cu compot de mere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 69 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Parsi Deviled Eggs – ouăle deviled inspirate din India au cilantro, suc de lămâie și miere în ele pentru a le face delicioase, Ouă verzi și ouă de șuncă Deviled, și Ouă verzi și șuncă: ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime.
Transferați gălbenușurile de ou fierte într-un bol de amestecare. Topiți untul într-o tigaie sărată și gătiți ușor merele și șalotele până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se adaugă pătrunjelul în amestecul de mere și se lasă să se răcească.
Se amestecă gălbenușurile cu maioneză și muștar și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se amestecă amestecul de mere în albușuri de ou fierte goale. Lingura amestec de ou pe partea de sus de mere.
Garnisiți cu lămâie-cimbru sau mentă proaspătă.