Ouă De Paște

Ouă De Paște
Oul de Paște ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 696 calorii, 34G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. 54 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, plus 1 lingură de unt, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Quiche de Paște pentru micul dejun de Paște / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen, Brioșe Cu Ouă Pentru Micul Dejun, și Caserola Mexicană Cu Ouă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: 1 figurină de iepure în miniatură (rezistentă la căldură)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iepure întregIepure întreg
3
Într-un castron mare bateți untul cu un mixer de mână până când este complet neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați zahăr și" cremă " împreună până când ingredientele sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Adăugați oul și gălbenușul de ou și amestecați până se omogenizează. Răsturnați ocazional părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că totul este integrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Scoateți vasul din mixer și folosiți o spatulă pentru a plia migdalele, făina, extractul de migdale, extractul de vanilie și lichiorul de portocale. Se amestecă până se combină bine. Amestecați figurina de iepure în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
(23)(23)
Iepure întregIepure întreg
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Așezați cercul rotund de 11 inci de foietaj plat pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria marginea cu spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
8
Puneți umplutura într-o movilă uniformă în centrul rundei lăsând marginea curată. Ridicați ușor Runda de 12 inci și așezați-o peste umplutură și Runda de jos, astfel încât marginile să se potrivească. Apăsați în jos pe toate marginile, astfel încât spălarea ouălor să acționeze ca un lipici pentru a lipi partea superioară și inferioară împreună. Folosind dinții unei furculițe, "sertizați" în jurul marginilor pentru a sigila închiderea superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
9
Periați blatul cu orice spălare de ou rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
10
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Așezați tortul la frigider pentru a se întări ușor pe măsură ce cuptorul se încălzește, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
12
Așezați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista