Ouă de mărar și lămâie
Mărar și lămâie Deviled Ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 192 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 746 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, mărar, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Caper Lămâie Mărar Ouă Deviled (Luni Fără Carne), Ouă devilate cu mărar, și Ouă devilate cu murături de mărar ale lui Ali pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o tigaie cu sos, acoperiți cu apă și dați la fiert.
Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea șapte minute.
Transferați ouăle într-un castron mare umplut cu apă rece și lăsați să se răcească.
Tăiați ouăle în jumătate de sus în jos și scoateți gălbenușurile.
Se amestecă gălbenușurile de ou, maioneza, muștarul, mărarul și lămâia.
Puneți amestecul de gălbenuș de ou în ouăle înjumătățite și serviți garnisit cu mărar.