Ouă De Marshmallow De Panificație Bouchon

Ouă De Marshmallow De Panificație Bouchon
Ouăle de Marshmallow Bouchon Bakery Ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 191 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 121 de fani. Dacă aveți la îndemână apă, acid citric, linguri de zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery, Nutter Butters de la Bouchon Bakery, și Bouchon Panificatie Nutter Butters.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul într-un castron mic. Amestecați acidul citric, pudra de zmeură sau coaja de lămâie și doar cantitatea de colorant alimentar care se potrivește pe vârful unui cuțit mic (mai puțin de un vârf), apoi folosiți-vă mâinile pentru a lucra amestecul împreună. Dacă doriți, adăugați puțină pulbere suplimentară și / sau colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Acid CitricAcid Citric
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Întindeți zahărul pe o foaie de copt și lăsați-l să se usuce peste noapte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Pentru Marshmallows: veți avea nevoie de un Thermapen sau alt termometru pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
4
Așezați gelatina într-un castron cu apă cu gheață pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți gelatina din apă și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Așezați gelatina într-un vas mic de metal așezat peste o oală mică cu apă clocotită și topiți-o (nu lăsați-o să fiarbă), apoi reduceți focul și mențineți-l cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Între timp, Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Răzuiește semințele din boabele de vanilie și adaugă semințele în albușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Combinați zahărul granulat, apa și siropul de porumb într-o cratiță mare și aduceți-l la foc mic la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi fierbeți timp de aproximativ 5 minute, până când siropul ajunge la 250 litri f/121,1 litri C, conform termometrului pentru bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
9
Lăsând siropul să continue să gătească, rotiți mixerul la viteză medie. Scopul este de a avea albii la vârfuri medii atunci când siropul atinge 281 de la 284 de la 284 de la 138 de la 140 de la C. În cazul în care albii ating vârfuri rigide înainte ca siropul să atingă temperatura adecvată, reduceți viteza mixerului la cea mai mică setare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Când siropul ajunge la 281 la 284 la 138 la 140, scoateți-l de pe foc. Rotiți mixerul la viteză medie și adăugați încet siropul în albușurile de ou, turnându-l între partea laterală a bolului și biciul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Se toarnă gelatina, se mărește viteza la mediu-mare și se amestecă timp de aproximativ 5 minute, până când amestecul este îngroșat, lucios și cald, dar nu fierbinte. Pune deoparte, să fie prin conducte în forme de ou din plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
12
Pregătirea ouălor: veți avea nevoie de douăsprezece ouă de plastic din două piese, o cutie de ouă curată și o pungă de patiserie cu vârf simplu de cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
13
Dacă ouăle de plastic sunt noi, deschideți-le, spălați-le și uscați-le bine. Pulverizați interiorul ambelor jumătăți ale fiecărui ou cu spray antiaderent și puneți-le în cutia de ouă. Umpleți punga de patiserie cu amestecul cald de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
14
Ținând vârful aproape de fundul unei jumătăți de ou, trageți încet în sus în timp ce umpleți jumătatea complet; încercați să nu lăsați buzunare de aer. Umpleți cealaltă jumătate și potriviți partea de sus și de jos împreună—va exista o oarecare rezistență, dar trebuie să fie sigure pentru a forma un ou perfect modelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
15
Ștergeți excesul de marshmallow care se scurge din ou cu un prosop de hârtie umed. Repetați cu ouăle rămase. Așezați ouăle umplute în cutia de ouă și lăsați-le să stea la temperatura camerei peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
16
Puneți zahărul decorativ într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decorarea ZahăruluiDecorarea Zahărului
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
17
Scoateți ouăle din forme. Aruncați ouăle în zahăr și apoi puneți-le în cutia de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
18
Dacă vor fi servite în câteva ore, lăsați ouăle să stea la temperatura camerei. Pentru depozitare mai lungă, așezați cutia de ouă într-un recipient mare acoperit timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista