Ouă De Marshmallow De Panificație Bouchon
Ouăle de Marshmallow Bouchon Bakery Ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 191 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Serious Eats are 121 de fani. Dacă aveți la îndemână apă, acid citric, linguri de zahăr granulat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-urile TKO de la Bouchon Bakery, Nutter Butters de la Bouchon Bakery, și Bouchon Panificatie Nutter Butters.
Instrucțiuni
Așezați zahărul într-un castron mic. Amestecați acidul citric, pudra de zmeură sau coaja de lămâie și doar cantitatea de colorant alimentar care se potrivește pe vârful unui cuțit mic (mai puțin de un vârf), apoi folosiți-vă mâinile pentru a lucra amestecul împreună. Dacă doriți, adăugați puțină pulbere suplimentară și / sau colorant alimentar.
Întindeți zahărul pe o foaie de copt și lăsați-l să se usuce peste noapte la temperatura camerei.
Pentru Marshmallows: veți avea nevoie de un Thermapen sau alt termometru pentru bomboane.
Așezați gelatina într-un castron cu apă cu gheață pentru a se înmuia.
Scoateți gelatina din apă și stoarceți excesul de apă.
Așezați gelatina într-un vas mic de metal așezat peste o oală mică cu apă clocotită și topiți-o (nu lăsați-o să fiarbă), apoi reduceți focul și mențineți-l cald.
Între timp, Așezați albușurile în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Răzuiește semințele din boabele de vanilie și adaugă semințele în albușurile de ou.
Combinați zahărul granulat, apa și siropul de porumb într-o cratiță mare și aduceți-l la foc mic la foc mediu-mare, amestecând pentru a dizolva zahărul, apoi fierbeți timp de aproximativ 5 minute, până când siropul ajunge la 250 litri f/121,1 litri C, conform termometrului pentru bomboane.
Lăsând siropul să continue să gătească, rotiți mixerul la viteză medie. Scopul este de a avea albii la vârfuri medii atunci când siropul atinge 281 de la 284 de la 284 de la 138 de la 140 de la C. În cazul în care albii ating vârfuri rigide înainte ca siropul să atingă temperatura adecvată, reduceți viteza mixerului la cea mai mică setare.
Când siropul ajunge la 281 la 284 la 138 la 140, scoateți-l de pe foc. Rotiți mixerul la viteză medie și adăugați încet siropul în albușurile de ou, turnându-l între partea laterală a bolului și biciul.
Se toarnă gelatina, se mărește viteza la mediu-mare și se amestecă timp de aproximativ 5 minute, până când amestecul este îngroșat, lucios și cald, dar nu fierbinte. Pune deoparte, să fie prin conducte în forme de ou din plastic.
Pregătirea ouălor: veți avea nevoie de douăsprezece ouă de plastic din două piese, o cutie de ouă curată și o pungă de patiserie cu vârf simplu de cm.
Dacă ouăle de plastic sunt noi, deschideți-le, spălați-le și uscați-le bine. Pulverizați interiorul ambelor jumătăți ale fiecărui ou cu spray antiaderent și puneți-le în cutia de ouă. Umpleți punga de patiserie cu amestecul cald de marshmallow.
Ținând vârful aproape de fundul unei jumătăți de ou, trageți încet în sus în timp ce umpleți jumătatea complet; încercați să nu lăsați buzunare de aer. Umpleți cealaltă jumătate și potriviți partea de sus și de jos împreună—va exista o oarecare rezistență, dar trebuie să fie sigure pentru a forma un ou perfect modelat.
Ștergeți excesul de marshmallow care se scurge din ou cu un prosop de hârtie umed. Repetați cu ouăle rămase. Așezați ouăle umplute în cutia de ouă și lăsați-le să stea la temperatura camerei peste noapte.
Puneți zahărul decorativ într-un castron mic.
Scoateți ouăle din forme. Aruncați ouăle în zahăr și apoi puneți-le în cutia de ouă.
Dacă vor fi servite în câteva ore, lăsați ouăle să stea la temperatura camerei. Pentru depozitare mai lungă, așezați cutia de ouă într-un recipient mare acoperit timp de până la 2 săptămâni.