Ouă de fermă cu Năsturel și sos de pătrunjel
Ouă de fermă cu sos de năsturel și pătrunjel este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 160 de calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare kosher grosieră, Nasturel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sunburst păstrăv curcubeu cu Cruze Farm Buttermilk Consomm circa, Nasturel și ridichi ras, Gatiti cartea: oua Pocate in sos de rosii pe cuscus cu Oregano si patrunjel, și Hash de dovlecei cu ouă proaspete de fermă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-un singur strat într-o cratiță mare.
Se toarnă suficientă apă peste ouă pentru a acoperi cu 1 1/2 inci.
Se adaugă 2 linguri de sare grosieră și se aduce la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc; acoperiți bine cratița și lăsați să stea 8 minute.
Scurgere. Întoarceți ouăle în tigaie; acoperiți cu capac și agitați tigaia pentru a sparge cojile de ouă.
Așezați ouăle într-un castron mare cu apă cu gheață și răciți 5 minute. Cojiți ouăle și puneți-le deoparte.
Puneți usturoiul în ramekin mic; se toarnă 2 linguri de apă clocotită și se lasă să stea 2 minute.
Transferați usturoiul cu lichid de usturoi în blender.
Adăugați năsturel, pătrunjel, cayenne și restul de 1/2 linguriță sare grosieră. Cu blenderul în funcțiune, adăugați ulei de măsline în flux subțire și amestecați până când amestecul este neted. Condimentează după gust cu piper negru proaspăt măcinat. do ahead ouă și Nasturel-sosul de pătrunjel se poate face cu 4 ore înainte. Se acoperă separat și se răcește. Aduceți sosul la temperatura camerei înainte de utilizare.
Tăiați ouăle pe lungime în jumătăți sau sferturi. Dacă doriți, tăiați o felie foarte subțire din partea rotunjită a fiecărei jumătăți sau sferturi, astfel încât ouăle să poată sta în poziție verticală. Aranjați ouăle pe platou.
Se presară ușor cu sare și piper proaspăt măcinat. Lingură sos de năsturel - pătrunjel peste și în jurul ouălor și serviți.