Ouă De Dragon
Ouăle de Dragon ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 54 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți salsa, maioneză, sare și piper măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 34%. Încercați Ouă De Dragon, Taitei De Dragon, și Taitei De Dragon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ouăle într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Scurgeți apa fierbinte și umpleți cratița cu apă rece; lăsați ouăle să stea până se răcește, 15 până la 20 de minute.
Scurgeți apa. Atingeți ușor sau rotiți ouăle pe tejghea, astfel încât coaja să fie crăpată, dar încă intactă.
Întoarceți ouăle în cratiță și turnați suficientă apă pentru a acoperi ouăle; adăugați sos de soia, melasă, sare și pungi de ceai. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când ouăle au absorbit culoarea, aproximativ 30 de minute.
Scoateți cratița de pe foc și lăsați ouăle în apă să se răcească la temperatura camerei.
Cojiți ouăle și tăiați fundul fiecărui ou, astfel încât să stea în poziție verticală.
Tăiați fiecare ou pe lungime și scoateți gălbenușurile într-un bol.
Se amestecă maioneza, ardeiul gras roșu, sarea și piperul în gălbenușurile de ou până se combină uniform.
Lingura gălbenuș amestec înapoi în albușuri de ou; umplere buna pentru a fi nivel cu albus de ou. Puneți fiecare ou la loc.
Se toarnă salsa pe o farfurie și se asamblează ouăle în poziție verticală în salsa.