Ouă De Diavol Cu Țepi Roșii-Chile

Roșu-Chile-Spiked Deviled Ouă necesită în jurul valorii de 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână pudră ancho chile, ceapă verde, sos de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Chile Scallion Deviled Ouă, Parsi Deviled Eggs-Indian inspirat deviled ouă au coriandru, suc de lămâie, și miere în ele pentru a le face delicioase, și Sos De Chile Roșu De Sud-Vest.
Instrucțiuni
Aranjați ouăle în cratiță de 2 litri și acoperiți cu apă rece. Se aduce la fierbere la foc mare.
Se ia de pe foc și se lasă acoperit 15 minute; scurgere. Acoperiți ouăle cu apă rece și lăsați să stea încă 5 minute; scurgere.
Între timp, combinați ingredientele rămase într-un castron mediu cu un tel de sârmă. Condimentați, dacă doriți, cu sare și piper negru.
Cojiți ouăle. Feliați ouăle pe jumătate pe lungime și îndepărtați cu grijă gălbenușurile. Puneți gălbenușurile cu amestec de maioneză până se omogenizează.
Se amestecă amestecul în albușuri de ou.
Presărați, dacă doriți, cu pudră suplimentară de chili și acoperiți cu coriandru.