Ouă De Caviar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați ouăle de Caviar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 209 calorii, 13g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Ouă cu Caviar, Ouă Deviled Caviar, și Ouă devilate cu Caviar.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă treimea superioară a fiecărei coji de ouă atingând oul cu un cuțit de tăiat, apoi îndepărtați ușor partea superioară și aruncați-o.
Se toarnă ouăle într-un castron, rezervând cochilii.
Folosiți un cuțit pentru a rupe orice membrană rămasă în fundul cojilor de ouă. Acoperiți generos cojile cu apă rece într-o cratiță de 3 qt și adăugați oțet. Se fierbe la foc mediu, amestecând ușor ocazional și îndepărtând orice spumă, 15 minute. Transferați cu grijă cojile cu o lingură cu fante într-un suport pentru a se răci. Ștergeți ușor cojile în interior și în exterior cu un prosop de hârtie umed pentru a curăța complet. 3puneți cojile de ouă în cupe de ouă sau pahare mici pentru a le menține în poziție verticală.
Bateți smântâna cu un tel până când ține doar vârfuri rigide, apoi bateți în suc de lămâie, vodcă, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță cayenne.
Bateți ușor ouăle cu o furculiță, apoi adăugați 1 1/2 linguri de unt, 1/8 linguriță de sare și vârful rămas de cayenne. Topiți untul de linguriță rămas în tigaie antiaderentă la foc mediu, apoi gătiți amestecul de ouă, amestecând constant, până când ouăle sunt doar amestecate, 3 până la 5 minute. Împărțiți între scoici și acoperiți cu frișcă și caviar.