Ouă De Brunch
Ouăle de Brunch necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 355 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați slănină Canadiană, boia de ardei, frișcă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ouă De Brunch, Ouă De Brunch, și Ouă De Brunch.
Instrucțiuni
Așezați slănina într - un singur strat într-un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci; se presară cu brânză elvețiană. Acoperiți și răciți, dacă doriți. Rupeți ouăle peste brânză, distanțând uniform.
Se toarnă frișcă peste ouă și se presară sare și piper.
Coaceți la 425 timp de 10 minute.
Se presară parmezan și boia.
Coaceți încă 8 până la 10 minute sau până când este setat.
Scoateți din cuptor; se presara cu patrunjel.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: caserola poate fi împărțită în 12 porții și servită pe brioșe englezești.