Ouă cu ceapă roșie și spanac
Ouă cu ceapă roșie și spanac este un fără gluten, primar, vegetarian și דל פחמימות, garnitură. O porție conține 146 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ouă pocate, spanac ofilit și pâine prăjită Pullman cu slănină, ceapă și gem de roșii, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderentă, la foc mediu, topiți untul.
Călește ceapa până se înmoaie. Între timp, într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele sau apa, sarea și piperul.
Se toarnă amestecul în tigaie și se gătește, amestecând ocazional, până la coacerea dorită, 4 până la 5 minute. Chiar înainte ca ouăle să fie puse, amestecați spanacul.