Ouă Cremă De Nucă De Cocos

Ouă Cremă De Nucă De Cocos
Ouăle cu cremă de nucă de cocos ar putea fi doar fără gluten rețeta pe care ai căutat-o. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 150 de calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită unt, nucă de cocos, scurtare și chipsuri de ciocolată semidulce. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ouă Cremă De Nucă De Cocos, Ouă Cremă De Nucă De Cocos, și Cremă De Nucă De Cocos Ouă De Marshmallow.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați zahăr și nucă de cocos. La frigider timp de 1-1 / 2 ore sau până când este ușor de manevrat. Folosind mâinile pudrate cu zahăr de cofetari, modelați linguri rotunjite de amestec de nucă de cocos în forme de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Nucă De CocosNucă De Cocos
ZahărZahăr
OuăOuă
3
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Congelați timp de 2 ore sau până când este ușor ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Topiți chipsurile de ciocolată și scurtarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
ScurtareaScurtarea
5
Scoateți ouăle din congelator câteva la un moment dat; se înmoaie în amestecul de ciocolată până se acoperă complet. Reveniți la hârtie cerată; refrigerați până se întărește. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.
DificultateGreu
Gata În20 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista