Ouă cremă cu brânză irlandeză și arpagic

Ouă cremă cu brânză irlandeză și arpagic
Rețeta cremă de ouă cu brânză irlandeză și arpagic este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primar și vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 67 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 237 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, lame arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Ouă cremoase amestecate cu brânză și arpagic, Biscuiți cu arpagic și cremă de brânză, și Cremă de sfeclă cu brânză de capră și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă medie cu unt la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Bateti ouale cu smantana si sare si piper. Încăierare ouă moale numai, se amestecă în brânză și arpagic și să continue să gătească un minut mai mult, apoi se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista