Ouă coapte și ciuperci în chipsuri de șuncă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ouă coapte și ciuperci în chipsuri de șuncă. Această rețetă servește 6. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 323 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de tarhon, sare, șuncă virginia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea prăjită, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de pâine prăjită cu scorțișoară {fără lactate} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 de ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ouă coapte și ciuperci în chipsuri de șuncă, Ouă coapte și ciuperci în chipsuri de șuncă, și Ouă coapte cu sparanghel și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Gatiti ciupercile si ceapa in unt cu sare si piper intr-o tigaie mare si grea la foc moderat, amestecand, pana cand ciupercile sunt fragede si lichidul pe care il degaja se evapora, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în CR aproxormme FRA și tarhon.
Puneți 1 felie de șuncă în fiecare dintre cele 12 căni de brioșă ușor unse (capetele se vor lipi și vor atârna peste marginile cupelor). Împărțiți ciupercile între căni și spargeți câte 1 ou în fiecare.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când albușurile sunt fierte, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 15 minute. Condimentați ouăle cu sare și piper și îndepărtați (cu șuncă) din cupele de briose cu atenție, folosind 2 linguri sau spatule mici.
* Ouăle din această rețetă nu sunt complet gătite, ceea ce poate fi îngrijorător dacă salmonella este o problemă în zona dvs.