Ouă coapte în brioșe

Ouă coapte în brioșe
Ouă coapte în brioșe este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Dacă aveți la îndemână ouă, tarhon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Brioșe De Piersici, și Brioșe Festive pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați vârfurile de brioșe (aproximativ 1 inch) și scoateți interiorul fundului pentru a face o coajă, lăsând 1/4 până la 1/2 inch în jur și având grijă să nu rupeți (cavitatea ar trebui să fie suficient de mare pentru a se potrivi unui ou mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Periați interiorul și tăiați părțile laterale ale blaturilor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Aranjați cojile de brioșă într-o formă de brioșă și condimentați cu sare și piper. Crăpați un ou în fiecare brioșă și presărați cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BrioșăBrioșă
Coji De PasteCoji De Paste
IerburiIerburi
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
5
Coaceți brioșele în treimea inferioară a cuptorului 15 minute. Aranjați blaturile de brioșă, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și puneți-le în treimea superioară a cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Coaceți atât fundul, cât și blaturile până când ouăle sunt gătite la gradul dorit de coacere, iar blaturile brioșe sunt maronii aurii, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți fiecare brioșă cu blatul pentru scufundare în ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
OuăOuă
1
* Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare—nu complet fierte-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dumneavoastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista