Ouă coapte în brioșe
Ouă coapte în brioșe este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 117 calorii. Dacă aveți la îndemână ouă, tarhon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), Brioșe De Piersici, și Brioșe Festive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați vârfurile de brioșe (aproximativ 1 inch) și scoateți interiorul fundului pentru a face o coajă, lăsând 1/4 până la 1/2 inch în jur și având grijă să nu rupeți (cavitatea ar trebui să fie suficient de mare pentru a se potrivi unui ou mare).
Periați interiorul și tăiați părțile laterale ale blaturilor cu unt.
Aranjați cojile de brioșă într-o formă de brioșă și condimentați cu sare și piper. Crăpați un ou în fiecare brioșă și presărați cu ierburi.
Coaceți brioșele în treimea inferioară a cuptorului 15 minute. Aranjați blaturile de brioșă, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și puneți-le în treimea superioară a cuptorului.
Coaceți atât fundul, cât și blaturile până când ouăle sunt gătite la gradul dorit de coacere, iar blaturile brioșe sunt maronii aurii, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Serviți fiecare brioșă cu blatul pentru scufundare în ou.
* Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare—nu complet fierte-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dumneavoastră.