Ouă coapte în brioșe
Ouă coapte în brioșe este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 117 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de brioșe, ouă, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Ouă coapte în brioșe, Cina in seara asta: ouă în Purgatoriu (ouă coapte în sos de roșii), și Brioșe De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați vârfurile de brioșe (aproximativ 1 inch) și scoateți interiorul fundului pentru a face o coajă, lăsând 1/4 până la 1/2 inch în jur și având grijă să nu rupeți (cavitatea ar trebui să fie suficient de mare pentru a se potrivi unui ou mare).
Periați interiorul și tăiați părțile laterale ale blaturilor cu unt.
Aranjați cojile de brioșă într-o formă de brioșă și condimentați cu sare și piper. Crăpați un ou în fiecare brioșă și presărați cu ierburi.
Coaceți brioșele în treimea inferioară a cuptorului 15 minute. Aranjați blaturile de brioșă, tăiați părțile în sus, într-o tigaie superficială și puneți-le în treimea superioară a cuptorului.
Coaceți atât fundul, cât și blaturile până când ouăle sunt gătite la gradul dorit de coacere, iar blaturile brioșe sunt maronii aurii, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Serviți fiecare brioșă cu blatul pentru scufundare în ou.
* Servirea ouălor cu gălbenușuri curgătoare—nu complet fierte-poate fi îngrijorătoare dacă există o problemă cu salmonella în zona dumneavoastră.