Ouă coapte cu spanac și roșii

Ouă coapte cu spanac și roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Ouăle coapte cu spanac și roșii ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 217 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, usturoi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle întregi, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Ouă coapte cu spanac și roșii, Ouă coapte cu spanac și roșii, și Ouă coapte în iaurt cu spanac, roșii și Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Adăugați roșiile, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și fierbeți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
SareSare
5
Adăugați spanacul și gătiți până începe să se ofilească, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
6
Transferați într-un vas de copt de 2 litri.Bateți albușurile până se spumează, aproximativ 30 de secunde, apoi turnați-le peste amestecul de spanac. Așezați cu grijă gălbenușurile întregi deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SpanacSpanac
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți până când albușurile sunt setate, 20 până la 22 de minute.Împărțiți între plăci individuale.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați dollops de cremă de brânză, dacă doriți.Bacsis: pentru a separa un ou, spargeți coaja pe un blat. Lucrând peste un castron, țineți oul în poziție verticală și separați coaja în jumătăți. Transferați cu grijă gălbenușul înainte și înapoi de la o jumătate de coajă de ou la cealaltă, lăsând tot albul să alunece în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista