Ouă Clasice Benedict

Ouă Clasice Benedict
Ouă clasice Benedict este un fără lactate mâncare de dimineață. O porție conține 342 calorii, 18g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,6 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți slănină Canadiană, crenguțe ușor de năsturel, ouă calde pocate perfecte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Ouă Clasice Benedict, Ouă Clasice Benedict, și Ouă Clasice Benedict.

Instrucțiuni

1
Împărțiți brioșele pe jumătate orizontal și aranjați într - un singur strat, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt de 14 pe 17 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Așezați felii de slănină într - un singur strat într-o tigaie de 10 x 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Într-un cuptor de 450, coaceți brioșele și slănina până se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați 2 jumătăți de briose, tăiate cu părțile în sus, pe fiecare farfurie.
5
Așezați 1 felie de slănină pe fiecare jumătate de brioșă; setați 1 ou pe fiecare felie de slănină. Lingură hollandaise în mod egal peste porții. Aranjați Nasturel lângă brioșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista