Ouă Benedict cu slănină și Rucola

Ouă Benedict cu slănină și Rucola
Ouăle Benedict cu slănină și rucola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 72 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 40. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, rucola pentru copii, tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Bacon Avocado Ouă Benedict, Rețetă Clasică De Ouă De Slănină Canadiană Benedict, și Ouă Benedict cu slănină, Avodaise (avocado Hollandaise) și Harissa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă abia fierbinte, bateți cele 4 gălbenușuri de ou cu vinul și un vârf de sare până se dublează în volum și se îngroașă ușor, aproximativ 2 minute. Adăugați treptat untul topit, amestecând constant, până se formează un sos gros, cremos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
SosSos
ApăApă
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Bateți sucul de lămâie și Tabasco și condimentați hollandaise cu sare. Păstrați sosul olandez cald, șoptind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Într-o tigaie, gătiți slănina la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe o hârtie towellined placă.
5
Se toarnă toată grăsimea din tigaie, cu excepția a 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați rucola, aruncați rapid în uleiul fierbinte și transferați pe o farfurie; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Aduceți o tigaie mare și adâncă de apă la foc mic la foc moderat și adăugați oțetul. Pe rând, rupeți ouăle într-un castron mic și turnați-le în apa care fierbe, lăsând mult spațiu între ele. Braconați ouăle până când albușurile sunt puse și gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 4 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cu grijă ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
BolBol
8
Aranjați jumătățile de brioșe englezești prăjite pe farfurii și acoperiți cu slănina, ouăle pocate, rucola și sosul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
Brioșă EnglezăBrioșă Engleză
Ou FiertOu Fiert
RucolaRucola
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista