Ouă Barbacoa
Ouă Barbacoan este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 478 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare kosher, salsa îmbuteliată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Barbacoa, Barbacoa, și Carne De Vită Barbacoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Combinați fasolea, 2 linguri de salsa și 2 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mic până se încălzește, amestecând ocazional. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înveliți ușor ambele părți ale fiecărei tortilla cu spray de gătit.
Puneți 1 tortilla în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde pe fiecare parte sau până la prăjire. Repetați procedura cu tortilele rămase.
Adăugați apă într-o tigaie mare, umplând două treimi pline; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe. Rupeți 1 ou în fiecare dintre cele 4 (6 uncii) cupe de cremă acoperite cu spray de gătit.
Puneți cupele de cremă în apă fierbinte în tigaie. Acoperiți tigaia; gătiți 8 minute.
Scoateți cupele de cremă din apă.
Presărați sare și piper uniform peste ouă.
Așezați 2 tortilla pe fiecare dintre cele 4 farfurii și acoperiți fiecare tortilla cu 2 linguri amestec de fasole. Top fasole cu 2 linguri de carne de vită Barbacoa.
Așezați 1 ou fiert pe fiecare farfurie, astfel încât să se suprapună ambelor tortilla. Topiți fiecare porție cu 1 lingură de salsa rămasă.
Presărați fiecare porție cu 2 linguri de brânză, 1 lingură de ceapă verde și 1 lingură de cilantro proaspăt.
Se servește cu pene de var.