Ouă Amestecate Toscane

Ouă Amestecate Toscane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, ouăle amestecate toscane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 334 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 384 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, ouă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s, Cele Mai Bune Omletă Vreodată, și Totul Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa pana devine aurie: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, abia începând să devină de culoare aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Adăugați roșiile și gătiți la foc mic până când lichidul se evaporă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1
Bateti ouale intr-un bol pana se omogenizeaza bine. Condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați ouăle în roșie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu și răzuind de jos cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Se ia de pe foc imediat ce ouăle încep să se întărească, dar sunt încă umede, aproximativ 3 minute. Întoarceți-vă pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Laurent-Perrier brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Laurent - Perrier Brut Millesime
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Revista