Ouă Amestecate Toscane

Ouă Amestecate Toscane
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, ouăle amestecate toscane ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 334 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 384 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline extravirgin, ouă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s, Cele Mai Bune Omletă Vreodată, și Totul Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa pana devine aurie: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, abia începând să devină de culoare aurie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1
Adăugați roșiile și gătiți la foc mic până când lichidul se evaporă, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1
Bateti ouale intr-un bol pana se omogenizeaza bine. Condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați ouăle în roșie și gătiți la foc mediu, amestecând continuu și răzuind de jos cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Se ia de pe foc imediat ce ouăle încep să se întărească, dar sunt încă umede, aproximativ 3 minute. Întoarceți-vă pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Ai putea încerca Laurent-Perrier brut Millesime. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
Laurent - Perrier Brut Millesime
Laurent - Perrier Brut Millesime
"Este somptuos și delicat, oferind note de piersică, ceară de albine și ghimbir. Ferm structurat, cu o senzație de cretă dedesubt care apare pe finisaj. Bea acum până în 2015."Wine Spectator90 puncte
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Revista