Ouă Amestecate Sărate

Ouă Amestecate Sărate
Ouăle amestecate sărate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Un amestec de sos de chili pe bază de roșii, ouă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 32%. Rețete similare sunt Ouă Amestecate Sărate, Ouă Amestecate Sărate, și Ouă amestecate sărate ale lui Johnd (Huevos Pericos).

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mic. Într-un castron mediu, bateți ouăle până se omogenizează bine. Când tigaia este fierbinte, turnați ouăle. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ouale sunt amestecate. Ouăle amestecate frumoase ar trebui să aibă o textură moale, nu tare și piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți ouăle de pe foc și amestecați maioneza și sosul de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
(Keebler)(Keebler)
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În6 m.
Porții3
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista