Ouă Amestecate moi cu Ricotta proaspătă și arpagic
Ouăle amestecate moi cu Ricottan proaspăt și arpagic ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 297 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de unt, brânză ricotta, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ouă Amestecate Moi Cu Ricottan Proaspăt Și Arpagic, Ouă Amestecate moi cu Ricottan și arpagic, și Ouă amestecate cu arpagic și Asiago.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, arpagicul tocat și 1/4 linguriță fleur de sel într-un castron mediu până se omogenizează bine. Topiți untul într-o tigaie antiaderentă medie grea la foc mediu. Când spuma dispare, adăugați ouă și amestecați cu spatula de silicon rezistentă la căldură până când ouăle sunt aproape fierte, dar încă curg în părți, înclinând tigaia și amestecând cu spatula pentru a permite porțiunii nefierte să curgă dedesubt, aproximativ 2 minute.
Adăugați ricotta și amestecați doar până se încorporează, dar aglomerările de brânză sunt încă vizibile.
Aranjați 2 pâine prăjită sau 4 felii de baghetă pe fiecare dintre cele 2 farfurii. Lingura omletă deasupra toasturi.
Se presară cu mai mult fleur de sel și piper.
Garnisiți cu arpagic întreg, dacă doriți.
* Disponibil la unele supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate și piețele italiene.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "