Ouă amestecate cu somon afumat
Omleta cu somon afumat ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 250 calorii. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, sare și piper, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 45 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ouă Amestecate Cu Somon Afumat, Ouă Amestecate Cu Somon Afumat, și Ouă Amestecate Cu Somon Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Rezervați 2 felii de somon pentru garnitură. Tăiați somonul rămas în bucăți foarte mici.
Bateți ouăle și smântâna împreună.
Adăugați 1/2 din arpagicul tocat și condimentați ouăle cu sare și piper. Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Topiți untul în tigaie și adăugați ouă. Încăierați ouăle cu o lingură de lemn. Nu gătiți ouăle până nu se usucă. Când ouăle s-au reunit, dar rămân ude, amestecați somonul tocat.
Scoateți tigaia din aragaz și așezați-o pe o tavă.
Încingeți ouăle cu restul de somon și arpagic și serviți chiar din tigaia caldă.
Notă: dacă serviți aceste ouă cu celelalte rețete furnizate ca un brunch, un platou de delicatese umplute cu fructe cumpărate din magazin vă va completa brunch-ul elegant. Permiteți 1 delicatețe de persoană, dar reduceți la jumătate delicatesele, astfel încât oaspeții să poată amesteca și potrivi soiurile.