Ouă amestecate cu Kale și Mozzarella

Ouă amestecate cu Kale și Mozzarella
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete pentru micul dejun, așa că încercați ouăle amestecate cu Kale și Mozzarellan. Această rețetă servește 2 și costă 1,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 298 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ceapă, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Încercați Ouă Amestecate Cu Kale Și Provolone, Roșii busuioc Quinoa omletă cu Kale, și Cupe distractive de pâine prăjită umplute cu ouă amestecate cremoase și Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ceapa saut cu fulgi de ardei rosu: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie fără băț la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa tocată și fulgii de ardei roșu. Gatiti un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Adăugați varza feliată subțire în tigaie, aruncați cu ceapa și uleiul de măsline. Gatiti cateva minute, pana cand varza este doar ofilita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați ouă bătute: reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Adăugați ouăle bătute în tigaie. Se amestecă până când ouăle încep să se întărească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Adăugați brânză și condimente: amestecați brânza mozzarella mărunțită și condimentul Italian.  
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella MărunțităMozzarella Mărunțită
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5
Se ia de pe foc și se continuă să se amestece de câteva ori până când brânza se topește și ouăle sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Se presară sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă

Vin recomandat: Vin Spumant

Ouăle amestecate funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faceți mimoze, vinul spumant este excelent cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă la începutul zilei, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă Palatul. Bollinger R. D. Extra Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 172 de dolari pe sticlă.
Bollinger R. D. Extra Brut
Bollinger R. D. Extra Brut
Culoare: Aur PAL.Aromă: arome Delicate și complexe de miere și caramel.Gust: acest vin unic prezintă o complexitate și o profunzime extraordinare, păstrându-și în același timp prospețimea.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista