Ouă amestecate cu Havarti și vin
Ouăle amestecate cu Havarti și vin ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 287 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, brânză havarti, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ouă amestecate cu Havarti și vin, Ouă Amestecate cremoase cu Havarti de mărar cu șuncă de țară și crutoane prăjite cu unt, și Ouă amestecate , cum se fac ouă amestecate / ouă s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Intr-un bol mediu, bateti ouale, vinul, sarea, piperul, 2 linguri de patrunjel si ceapa bine cu furculita sau sarma bateti pana se amesteca bine.
În tigaia antiaderentă de 10 inci, încălziți untul la foc mediu doar până când untul începe să sfârâie.
Se toarnă amestecul de ouă în tigaie.
Presărați brânza uniform peste ouă.
Pe măsură ce amestecul începe să se stabilească în partea de jos și laterală, ridicați ușor porțiunile gătite cu spatula, astfel încât porțiunea subțire, nefiertă să poată curge în jos. Evitați agitarea constantă. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana cand ouale sunt ingrosate pe tot parcursul, dar inca umede.
Se ornează cu pătrunjel suplimentar.