Ouă Amestecate Cu Brânză Cremă
Nevoie de o mâncare de dimineață fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Crema de brânză omletă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 258 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, arpagic, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Ouă Amestecate Cu Brânză Cremă, Ouă Amestecate Cu Brânză Cremă, și Ouă amestecate cu Lox și cremă de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 5 ingrediente într-un blender până se spumează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mediu; reduceți focul la mediu-mic.
Adăugați amestecul de ouă și gătiți, fără a amesteca, până când amestecul începe să se stabilească pe fund. Desenați o spatulă pe fundul tigaiei pentru a forma caș mare. Continuați să gătiți până când ouăle sunt îngroșate, dar încă umede; nu amestecați constant.