Ouă Amestecate calabriene cu bruschetta Pesto Jalapeno

Ouă Amestecate calabriene cu bruschetta Pesto Jalapeno
Calabrian omletă cu Jalapeno Pesto Bruschetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Mic dejun Bruschetta cu Fontina - omletă și Salam, Ouă moi amestecate cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii, și Pesto Omletă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți părțile tăiate ale ciabattei cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți o foaie de copt tăiată în sus și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Pentru pesto: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați jalapenos în câteva linguri de ulei de canola și presărați sare. Prăjiți într-un strat uniform pe o foaie de copt până când este moale și pielea este blisterată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
CiabattaCiabatta
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lăsați să stea 15 minute, apoi îndepărtați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Combinați jalapenos prăjit, pătrunjel, parmezan, nuci de pin, usturoi și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare până când este neted. Dacă amestecul este prea gros, adăugați încă câteva lingurițe de ulei și puls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti sopressata si ceapa pana cand sopressata este crocanta si ceapa s-a inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Bateti ouale intr-un bol pana cand sunt usoare si pufoase si stropiti cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul în tigaie cu ceapa și sopressata și se gătește, amestecând constant până se formează caș moale. Chiar înainte de a scoate tigaia de pe foc, când ouăle sunt aproape gata, dar nu chiar, adăugați provolona și amestecați câteva secunde pentru a se topi. Pentru a servi, movilați ouăle deasupra jumătăților de ciabatta prăjite. Se acoperă cu frunze de pătrunjel și se taie într-un unghi ușor în 8 felii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoppressataSoppressata
ProvoloneProvolone
CiabattaCiabatta
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista