Ouă Amestecate calabriene cu bruschetta Pesto Jalapeno
Calabrian omletă cu Jalapeno Pesto Bruschetta ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,84 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 717 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, frunze de pătrunjel, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Mic dejun Bruschetta cu Fontina - omletă și Salam, Ouă moi amestecate cu Romano și piper negru cu Bruschetta de roșii, și Pesto Omletă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Stropiți părțile tăiate ale ciabattei cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper. Puneți o foaie de copt tăiată în sus și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute. Pentru pesto: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aruncați jalapenos în câteva linguri de ulei de canola și presărați sare. Prăjiți într-un strat uniform pe o foaie de copt până când este moale și pielea este blisterată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ciabatta
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se transferă într-un castron și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lăsați să stea 15 minute, apoi îndepărtați tulpinile și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Combinați jalapenos prăjit, pătrunjel, parmezan, nuci de pin, usturoi și puțină sare și piper într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline prin tubul de alimentare până când este neted. Dacă amestecul este prea gros, adăugați încă câteva lingurițe de ulei și puls.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Lime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gatiti sopressata si ceapa pana cand sopressata este crocanta si ceapa s-a inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soppressata
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Bateti ouale intr-un bol pana cand sunt usoare si pufoase si stropiti cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul în tigaie cu ceapa și sopressata și se gătește, amestecând constant până se formează caș moale. Chiar înainte de a scoate tigaia de pe foc, când ouăle sunt aproape gata, dar nu chiar, adăugați provolona și amestecați câteva secunde pentru a se topi. Pentru a servi, movilați ouăle deasupra jumătăților de ciabatta prăjite. Se acoperă cu frunze de pătrunjel și se taie într-un unghi ușor în 8 felii mari.