Outciderul de la Prime Meats

Outciderul de la Prime Meats
Outciderul de la Prime Meats este un primar și vegan băutură. Această rețetă face 6 porții cu 175 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $10.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amare portocalii, amare îmbătrânite cu butoi de whisky fee brothers, cidru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Prime Meats Bratwurst, Rosemary, Iubito! din carne Prime, și Carne Marinată Fără Mister pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți bourbonul, cidrul fiert, amarul, ceaiul, cojile de portocale și bețișoarele de scorțișoară într-o oală de 4 litri până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se toarnă într-un castron ceramic sau într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista