Ou fiert cu orez picant

Ou fiert cu orez picant
Oul fiert cu orez picant este un fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian micul dejun. Această rețetă face 1 porții cu 205 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați ou, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană picantă de mic dejun (cu oul poșat perfect), Cod fiert și ou peste orez, și Supă Miso Cu Orez Și Ou Pocat.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă. Se prăjește ceapa și piperul timp de 5-8 minute până se înmoaie și începe să se rumenească. Sfat în orez, mazăre congelată, pudră de curry și 200 ml apă, amestecați bine, apoi fierbeți ușor timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Aduceți o tigaie mică cu apă la fiert și, când orezul este aproape gata, braconați oul (vezi p50 pentru câteva sfaturi grozave despre braconajul ouălor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Serviți oul deasupra orezului picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții1
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista