Ossobuco cu fasole în stil toscan și ragut de fenicul
Ossobuco cu fasole în stil toscan și Ragout de fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $14.31 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 106g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 912 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână crenguțe de salvie, ceapă, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varza toscană a lui Emeril Lagasse și Ragu de fasole albă, Tocană de fasole albă toscană și fenicul cu portocală și rozmarin, și Rago De Legume Toscane 6t.
Instrucțiuni
1
Clătiți gambele de vițel și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
2
Presărați ușor peste tot cu sare și piper și puneți - l într-un singur strat într-o tigaie de prăjire de 12 x 17 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Coaceți, neacoperit, într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când gambele încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, clătiți și scurgeți feniculul. Tăiați tulpinile; tăiați suficiente frunze verzi cu pene pentru a face 1 lingură (rezervați pentru gremolata, urmând) și aruncați verdeața și tulpinile rămase. Tăiați și aruncați capătul rădăcinii și orice zone învinețite din capul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Verzii
5
Tăiați capul pe lungime în sferturi, apoi tăiați subțire transversal. Într-un castron, amestecați fenicul, ceapa, morcovii, țelina și usturoiul cu ulei de măsline pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Cu clești, întoarceți gambele. Distribuiți legumele în jurul gambelor în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când gambele sunt bine rumenite și legumele încep să se rumenească, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Adăugați bulion, vin, pastă de roșii și salvie în tigaie; amestecați cu grijă pentru a amesteca și răzui bucățile rumenite. Acoperiți bine tigaia cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
9
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 1 1/2 până la 2 ore. Creșteți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Descoperiți tigaia și amestecați ușor fasolea în sos în jurul gambelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Coaceți, neacoperit, până când amestecul de fasole fierbe și se îngroașă ușor, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Lingurați porții egale de ossobuco și ragout în patru boluri largi, puțin adânci, aranjând bucăți de vițel deasupra amestecului de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se presară în mod egal cu gremolata.
14
Se ornează cu crenguțe de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
15
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
16
Gremolata. Într-un castron mic, amestecați 1 lingură de pătrunjel tocat, 1 lingură de verdeață de fenicul tocat (vezi Ossobuco, precedent), 1 linguriță de coajă de lămâie rasă și 1 cățel de usturoi, curățat și tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Osso Buco
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Usturoi Goya®
Verzii
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite