Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți imediat.
3
Notele bucătarilor: Osso buco (fără gremolata) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 163° de 30 până la 40 de minute. Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic