Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata

Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Serviți imediat.
3
Notele bucătarilor: Osso buco (fără gremolata) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 163° de 30 până la 40 de minute. Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barpiper negru, sau după gustpiper negru, sau după gust794pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOroșii întregi de prune cu suc (nu în pur și simplu), tocate grosierroșii întregi de prune cu suc (nu în pur și simplu), tocate grosier1micimorcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastecoaste de țelină, tocate măruntcoaste de țelină, tocate mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servireStridii sote sau cubulețe de pui fiert, pentru servire2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2crengute proaspete de pătrunjel cu frunze platecrengute proaspete de pătrunjel cu frunze plate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilKalamata sau alte măsline negre tratate cu saramură, fără sâmburi și înjumătățiteKalamata sau alte măsline negre tratate cu saramură, fără sâmburi și înjumătățite1inch(2 - prin coajă proaspătă de lămâie, tăiați transversal în julienne fină(2 - prin coajă proaspătă de lămâie, tăiați transversal în julienne fină1Oreos dublu umplutcoaja proaspătă de lămâie proaspătă rasă fincoaja proaspătă de lămâie proaspătă rasă fin22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceașcă de brânză tăiată felii subțiriceașcă de brânză tăiată felii subțiri21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, înjumătățită pe lungime și feliată subțireceapă, înjumătățită pe lungime și feliată subțire1Oreos dublu umplutsare sau gustsare sau gust1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesăratunt nesărat283pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpână la 10 cozi de vițel tăiate cu carne (osso buco; 5 până la 6 1/2 lb total), fiecare legată cu sfoară de bucătăriepână la 10 cozi de vițel tăiate cu carne (osso buco; 5 până la 6 1/2 lb total), fiecare legată cu sfoară de bucătărie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista