Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Serviți imediat.
3
Notele bucătarilor: Osso buco (fără gremolata) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 163° de 30 până la 40 de minute. Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.