Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata

Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata
Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți imediat.
3
Notele bucătarilor: Osso buco (fără gremolata) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 163° de 30 până la 40 de minute. Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso BucoOsso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Ingrediente

1cp. legume (de exemplu, spanac)piper negru, sau după gustpiper negru, sau după gust794ardei habeneroroșii întregi de prune cu suc (nu în pur și simplu), tocate grosierroșii întregi de prune cu suc (nu în pur și simplu), tocate grosier1micimorcov, tocat finmorcov, tocat fin1coastecoaste de țelină, tocate măruntcoaste de țelină, tocate mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilăfasole prăjită, încălzită complet, adăugați puțină supă de pui sau apă pentru a obține o consistență fină și tartinabilă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec2crengute proaspete de pătrunjel cu frunze platecrengute proaspete de pătrunjel cu frunze plate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală3Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel proaspăt tocat cu frunze platepătrunjel proaspăt tocat cu frunze plate2cp. legume (de exemplu, spanac)frunze proaspete de cimbrufrunze proaspete de cimbru1lingura. otet de vin rosucățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat2catei de usturoi, tocati maruntcatei de usturoi, tocati marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilKalamata sau alte măsline negre tratate cu saramură, fără sâmburi și înjumătățiteKalamata sau alte măsline negre tratate cu saramură, fără sâmburi și înjumătățite1inch(2 - prin coajă proaspătă de lămâie, tăiați transversal în julienne fină(2 - prin coajă proaspătă de lămâie, tăiați transversal în julienne fină1Oreos dublu umplutcoaja proaspătă de lămâie proaspătă rasă fincoaja proaspătă de lămâie proaspătă rasă fin2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapă, înjumătățită pe lungime și feliată subțireceapă, înjumătățită pe lungime și feliată subțire1Oreos dublu umplutsare sau gustsare sau gust1Turcă sau 1/2 frunze de dafin din CaliforniaTurcă sau 1/2 frunze de dafin din California3Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat283ardei habeneropână la 10 cozi de vițel tăiate cu carne (osso buco; 5 până la 6 1/2 lb total), fiecare legată cu sfoară de bucătăriepână la 10 cozi de vițel tăiate cu carne (osso buco; 5 până la 6 1/2 lb total), fiecare legată cu sfoară de bucătărie
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista