Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, piper, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Carne de porc Osso Buco cu Polentan și Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se usucă gambele și se condimentează cu sare și piper. Împărțiți gambele și făina între 2 pungi mari de plastic sigilabile și agitați pentru a acoperi, apoi îndepărtați gambele din pungi, scuturând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt în oală rezistentă la cuptor la foc moderat până când spuma dispare, apoi se rumenesc bine în 2 loturi, 10 până la 12 minute pe lot, transferându-se pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Reduceți căldura la moderat și adăugați untul de lingură rămas în oală împreună cu ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți, amestecând, până când ceapa devine aurie palidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ingredientele rămase de tocană și aduceți la fierbere, amestecând. Aranjați gambele în oală în 1 strat și reveniți la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți gambele în mijlocul cuptorului până când sunt foarte fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți șirurile din osso buco și aruncați împreună cu crenguțele de pătrunjel și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata într-un castron mic și se presară peste osso buco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Osso Buco
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți imediat.
3
Notele bucătarilor: Osso buco (fără gremolata) poate fi făcut cu 1 zi înainte. Se răcește complet, neacoperit, apoi se răcește, acoperit. Reîncălziți, acoperit, într-un cuptor de 163° de 30 până la 40 de minute. Osso buco poate fi gătit și într-o tigaie mare. Puneți tigaia peste 2 arzătoare pentru rumenire și fierbere, apoi acoperiți bine tigaia cu folie pentru fierbere.