Osso Buco cu nuci de pin prăjite Gremolata

Osso Buco cu nuci de pin prăjite Gremolata
Osso Buco cu Gremolata de nuci de pin prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1140 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 15,77 USD pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați gambele peste tot cu sare și piper. Într-o caserolă cu fund greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați gambele în tigaie și rumeniți peste tot, întorcându-vă pentru a obține fiecare suprafață, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți gambele și puneți-le deoparte. Reduceți focul la mediu, adăugați frunzele de morcov, ceapă, țelină și cimbru și gătiți, amestecând regulat, până se rumenesc și se înmoaie ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați sosul de roșii, bulionul de pui și vinul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați gambele înapoi în tigaie, asigurându-vă că sunt scufundate cel puțin la jumătatea drumului. Dacă gambele nu sunt acoperite la jumătatea drumului, adăugați mai mult stoc. Acoperiți tigaia cu capac etanș de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se introduce la cuptor timp de 2 până la 2 1/2 ore și se gătește până când carnea aproape că cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a servi cu Gremolata.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, sau pana cand sunt translucide, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Adăugați cimbru și morcov, gătiți 5 minute la foc mediu și adăugați roșii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Amestecați pătrunjelul, nucile de pin și coaja de lămâie într-un bol mic. Pune deoparte utnil gata de a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista