Osso Buco cu nuci de pin prăjite Gremolata

Osso Buco cu nuci de pin prăjite Gremolata
Osso Buco cu Gremolata de nuci de pin prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 85g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1140 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 15,77 USD pe porție. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, ulei de măsline, tulpină de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Osso Buco cu Gremolata, Osso Buco cu Gremolata, și Osso Buco cu roșii, măsline și Gremolata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. condimentați gambele peste tot cu sare și piper. Într-o caserolă cu fund greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați gambele în tigaie și rumeniți peste tot, întorcându-vă pentru a obține fiecare suprafață, 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți gambele și puneți-le deoparte. Reduceți focul la mediu, adăugați frunzele de morcov, ceapă, țelină și cimbru și gătiți, amestecând regulat, până se rumenesc și se înmoaie ușor, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați sosul de roșii, bulionul de pui și vinul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Așezați gambele înapoi în tigaie, asigurându-vă că sunt scufundate cel puțin la jumătatea drumului. Dacă gambele nu sunt acoperite la jumătatea drumului, adăugați mai mult stoc. Acoperiți tigaia cu capac etanș de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se introduce la cuptor timp de 2 până la 2 1/2 ore și se gătește până când carnea aproape că cade de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a servi cu Gremolata.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Sotati ceapa si usturoiul in ulei de masline la foc mediu timp de aproximativ 10 minute, sau pana cand sunt translucide, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Adăugați cimbru și morcov, gătiți 5 minute la foc mediu și adăugați roșii. Aduceți la fierbere, reduceți focul la doar barbotare și fierbeți 30 de minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare după gust și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Amestecați pătrunjelul, nucile de pin și coaja de lămâie într-un bol mic. Pune deoparte utnil gata de a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista