Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. O porție conține 818 calorii , 54 g de proteine și 41 g de grăsimi . Pentru 8,63 USD per porție , această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Foodnetwork necesită supa de pui, bulbi de usturoi, cartofi cu coajă și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Osso Buco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
3
Puneți o tigaie mare, cu fundul greu, pe aragaz și încălziți tigaia la foc moderat până la mare. Sarați și piperați coajele și ungeți ușor și uniform în făină. Lucrând în 2 reprize, rumeniți tulpinile în 1 1/2 linguriță fiecare unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 LinguriRozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 Linguri
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este NecesarJumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Transferați coapsele într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Adăugați untul și uleiul rămas în tigaie și căliți rădăcinoasele și usturoiul zdrobit timp de 5 minute, asezonându-le cu rozmarin, ienibahar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In BucateleCartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
Tulpini De Vițel CărnoaseTulpini De Vițel Cărnoase
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați vin în tigaie și reduceți 2 până la 3 minute, ridicând picăturile din tigaie de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați roșiile, supa de pui și fasolea albă în tigaie și luați de pe foc. Se amestecă pentru a combina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Se toarnă uniform sosul și legumele peste coajă. Acoperiți bine tava și prăjiți timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă și se smulge ușor din os. Ungeți carnea în sucuri și sos la fiecare 1/2 oră. În ultima 1/2 oră, adăugați coaja de lămâie în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
9
Combinați coaja de lămâie, usturoiul, hamșa și pătrunjelul într-o grămadă mare. Măcinați amestecul cu cuțitul într-un condiment tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
La 8 Mere MediiLa 8 Mere Medii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Pentru a servi, puneți tulpina într-o farfurie cu ramă și puneți sucuri, fasole și bucăți de legume peste și în jurul cărnii. Acoperiți cu o stropire generoasă de gremolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Serviți cu
12
Sote de verdeață închisă și pâine și/sau cartofi cu lămâie cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
VerziiVerzii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
14
Tăiați capetele bulbilor de usturoi pentru a expune cățeii. Ungeți ușor bulbii cu un strop de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură. Înfășurați becurile într-un strat dublu de folie de tabla și puneți pachetele într-un cuptor încins. Dacă pregătiți cu meniul de mai sus, puneți cuișoarele în cuptor la jumătatea procesului de gătire a Osso Buco. Prăjiți usturoiul 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Osso BucoOsso Buco
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
15
Scoateți bulbii din cuptor, desfaceți și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Fierbeți cartofii în apă cu sare timp de 12 minute, până când furculița se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
17
Scurgeți și puneți cartofii fierți în oala fierbinte pentru a-i usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Adăugați jumătate și jumătate, unt și supa de pui în tigaie. Stoarceți usturoiul prăjit în oala de cartofi și zdrobiți cu un piure până la o consistență ușor cocoloase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
19
Adăugați sucul de la 1 lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista