Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. O porție conține 818 calorii , 54 g de proteine și 41 g de grăsimi . Pentru 8,63 USD per porție , această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Foodnetwork necesită supa de pui, bulbi de usturoi, cartofi cu coajă și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Osso Buco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
3
Puneți o tigaie mare, cu fundul greu, pe aragaz și încălziți tigaia la foc moderat până la mare. Sarați și piperați coajele și ungeți ușor și uniform în făină. Lucrând în 2 reprize, rumeniți tulpinile în 1 1/2 linguriță fiecare unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 LinguriRozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 Linguri
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este NecesarJumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Transferați coapsele într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Adăugați untul și uleiul rămas în tigaie și căliți rădăcinoasele și usturoiul zdrobit timp de 5 minute, asezonându-le cu rozmarin, ienibahar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In BucateleCartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
Tulpini De Vițel CărnoaseTulpini De Vițel Cărnoase
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați vin în tigaie și reduceți 2 până la 3 minute, ridicând picăturile din tigaie de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați roșiile, supa de pui și fasolea albă în tigaie și luați de pe foc. Se amestecă pentru a combina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă uniform sosul și legumele peste coajă. Acoperiți bine tava și prăjiți timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă și se smulge ușor din os. Ungeți carnea în sucuri și sos la fiecare 1/2 oră. În ultima 1/2 oră, adăugați coaja de lămâie în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Combinați coaja de lămâie, usturoiul, hamșa și pătrunjelul într-o grămadă mare. Măcinați amestecul cu cuțitul într-un condiment tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Ardei Pasilla Uscat1 Ardei Pasilla Uscat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Pentru a servi, puneți tulpina într-o farfurie cu ramă și puneți sucuri, fasole și bucăți de legume peste și în jurul cărnii. Acoperiți cu o stropire generoasă de gremolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Serviți cu
12
Sote de verdeață închisă și pâine și/sau cartofi cu lămâie cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
VerziiVerzii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
14
Tăiați capetele bulbilor de usturoi pentru a expune cățeii. Ungeți ușor bulbii cu un strop de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură. Înfășurați becurile într-un strat dublu de folie de tabla și puneți pachetele într-un cuptor încins. Dacă pregătiți cu meniul de mai sus, puneți cuișoarele în cuptor la jumătatea procesului de gătire a Osso Buco. Prăjiți usturoiul 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Osso BucoOsso Buco
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
15
Scoateți bulbii din cuptor, desfaceți și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Fierbeți cartofii în apă cu sare timp de 12 minute, până când furculița se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
17
Scurgeți și puneți cartofii fierți în oala fierbinte pentru a-i usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
18
Adăugați jumătate și jumătate, unt și supa de pui în tigaie. Stoarceți usturoiul prăjit în oala de cartofi și zdrobiți cu un piure până la o consistență ușor cocoloase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
19
Adăugați sucul de la 1 lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista