Osso Buco

Osso Buco
Osso Buco ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o cauți. O porție conține 818 calorii , 54 g de proteine și 41 g de grăsimi . Pentru 8,63 USD per porție , această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal scump. Această rețetă de la Foodnetwork necesită supa de pui, bulbi de usturoi, cartofi cu coajă și morcovi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Osso Buco .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri3 Crengute De Rozmarin Proaspat, Descapate Si Tocate Marunt, Cam 2 Linguri
3
Puneți o tigaie mare, cu fundul greu, pe aragaz și încălziți tigaia la foc moderat până la mare. Sarați și piperați coajele și ungeți ușor și uniform în făină. Lucrând în 2 reprize, rumeniți tulpinile în 1 1/2 linguriță fiecare unt și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 LinguriRozmarin Proaspat, Descapat Si Tocat Marunt, Cam 2 Linguri
1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar1/4 Până La 1/2 Cană Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
Jumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este NecesarJumătate și Jumătate Sau Mai Mult, Dacă Este Necesar
1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți1 Lămâie, Coaja Tăiată Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie, Coaja Taiata BucateleLamaie, Coaja Taiata Bucatele
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Transferați coapsele într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Adăugați untul și uleiul rămas în tigaie și căliți rădăcinoasele și usturoiul zdrobit timp de 5 minute, asezonându-le cu rozmarin, ienibahar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
Cartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In BucateleCartofi Medii Cu Coaja Alba, Curatati De Coaja Si Taiati In Bucatele
Tulpini De Vițel CărnoaseTulpini De Vițel Cărnoase
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați vin în tigaie și reduceți 2 până la 3 minute, ridicând picăturile din tigaie de pe fundul oalei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați roșiile, supa de pui și fasolea albă în tigaie și luați de pe foc. Se amestecă pentru a combina sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Fasole AlbăFasole Albă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă uniform sosul și legumele peste coajă. Acoperiți bine tava și prăjiți timp de 1 1/2 până la 2 ore, până când carnea este foarte fragedă și se smulge ușor din os. Ungeți carnea în sucuri și sos la fiecare 1/2 oră. În ultima 1/2 oră, adăugați coaja de lămâie în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
9
Combinați coaja de lămâie, usturoiul, hamșa și pătrunjelul într-o grămadă mare. Măcinați amestecul cu cuțitul într-un condiment tocat mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
3/4 Cană (170 G) Iaurt Cu Cireșe3/4 Cană (170 G) Iaurt Cu Cireșe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Pentru a servi, puneți tulpina într-o farfurie cu ramă și puneți sucuri, fasole și bucăți de legume peste și în jurul cărnii. Acoperiți cu o stropire generoasă de gremolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Serviți cu
12
Sote de verdeață închisă și pâine și/sau cartofi cu lămâie cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
VerziiVerzii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
13
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
14
Tăiați capetele bulbilor de usturoi pentru a expune cățeii. Ungeți ușor bulbii cu un strop de ulei de măsline extravirgin, aproximativ 1 lingură. Înfășurați becurile într-un strat dublu de folie de tabla și puneți pachetele într-un cuptor încins. Dacă pregătiți cu meniul de mai sus, puneți cuișoarele în cuptor la jumătatea procesului de gătire a Osso Buco. Prăjiți usturoiul 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Osso BucoOsso Buco
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
15
Scoateți bulbii din cuptor, desfaceți și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
16
Fierbeți cartofii în apă cu sare timp de 12 minute, până când furculița se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
17
Scurgeți și puneți cartofii fierți în oala fierbinte pentru a-i usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
18
Adăugați jumătate și jumătate, unt și supa de pui în tigaie. Stoarceți usturoiul prăjit în oala de cartofi și zdrobiți cu un piure până la o consistență ușor cocoloase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
19
Adăugați sucul de la 1 lămâie și sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
20
Serviți imediat.

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Bar10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime10 ciolăgi de vițel, de 2 până la 3 inci grosime6fileurifileuri de hamsie în ulei, scursefileuri de hamsie în ulei, scurse63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt, divizatunt, divizat7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii zdrobite în stil indesatroșii zdrobite în stil indesat2maricarrots, peeled and cut into a fine dicecarrots, peeled and cut into a fine dice4(mequite, hickory sau arin)țelină, tocatățelină, tocată1201 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)4801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmextra virgin olive oil, 4 turns of the panextra virgin olive oil, 4 turns of the pan601 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.flat leaf parsley leaves, 3 handfulsflat leaf parsley leaves, 3 handfuls631 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.făină universalăfăină universală3crenguțefresh rosemary, stripped and finely chopped, about 2 tablespoonsfresh rosemary, stripped and finely chopped, about 2 tablespoons2bulbi usturoibulbi usturoi4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit6cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit611 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilhalf-and-half or more, if neededhalf-and-half or more, if needed1lămâie, sucatălămâie, sucată1lemon, rind cut into pieceslemon, rind cut into pieces2lămâi, zestedlămâi, zested7941 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.cannelloni beans, drainedcannelloni beans, drained10creveți și cu veneUlei de măsline extravirgin, pentru stropireUlei de măsline extravirgin, pentru stropire1lingura. otet de vin rosuceapa, tocataceapa, tocata2kgwhite skinned medium potatoes, peeled and cut into chunkswhite skinned medium potatoes, peeled and cut into chunks10creveți și cu veneSare și piperSare și piper43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat10meaty veal shanks, 2 to 3 inches thickmeaty veal shanks, 2 to 3 inches thick4801 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate53
Revista