Osso Buco
Osso Buco necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați făina, sarea și piperul negru. Carne de dragare în făină condimentată. Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu. Carne brună.
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în picături în tigaie. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Se amestecă sosul de roșii, apa, busuiocul, cimbrul, pătrunjelul și frunza de dafin. Întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore.