Osso Buco necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
1
Într-un vas superficial, amestecați făina, sarea și piperul negru. Carne de dragare în făină condimentată. Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu. Carne brună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în picături în tigaie. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă sosul de roșii, apa, busuiocul, cimbrul, pătrunjelul și frunza de dafin. Întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore.