Osso Buco necesită aproximativ 2 ore și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 251 calorii, 23g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $ 3.41 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. 88 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, ceapă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
1
Într-un vas superficial, amestecați făina, sarea și piperul negru. Carne de dragare în făină condimentată. Într-o tigaie mare, topiți untul cu ulei la foc mediu. Carne brună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți carnea din tigaie și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în picături în tigaie. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă sosul de roșii, apa, busuiocul, cimbrul, pătrunjelul și frunza de dafin. Întoarceți carnea în tigaie. Aduceți la fierbere și reduceți căldura la foc mic. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch