Osso buco tradițional ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 479 calorii, 48G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,55 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, morcov, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați OSSO BUCO, Osso Buco, și Osso Buco pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați ușor gambele de vițel cu făină. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Vițel
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați vițelul și gătiți până se rumenesc la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Scoateți într-un castron și păstrați-l cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați doi căței de usturoi zdrobit și ceapă în tigaie; gătiți și amestecați până când ceapa este fragedă. Întoarceți vițelul în tigaie și amestecați morcovul și vinul. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se toarnă roșiile și bulionul de vită și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 1/2 ore, ungând vițelul la fiecare 15 minute. Carnea trebuie să fie fragedă, dar să nu cadă de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Carne De Vită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
6
Într-un castron mic, amestecați pătrunjelul, 1 cățel de usturoi și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Presărați gremolata peste vițel chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubinie închisă, cu multă aromă de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, aceasta este corpolentă și catifelată, cu multe fructe și un finisaj lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.