Orzo cu Feta, castraveți și roșii

Orzo cu Feta, castraveți și roșii
Orzo cu Feta, castraveți și roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, chimen măcinat, paste orzo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Salată de paste Lemony Orzo cu castraveți și Feta, Salată Orzo cu porumb și castraveți-pansament Feta, și Salată de orzo Macrina cu castraveți, ardei gras, busuioc și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pastele orzo, bulionul de pui, apa și jumătate din ardeiul gras roșu tocat într-o cratiță. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți până când orzo este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și clătiți. Se lasă să se răcească.
3
Așezați orzo într-un castron mare de salată cu ardeiul roșu rămas și 2 linguri de ulei de măsline; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire2 Linguri Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Acoperire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă castraveți, brânză feta, roșii Rome, ceapă roșie, măsline Kalamata, suc de lămâie, oțet de vin alb și chimen; aruncați bine salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Măsline KalamataMăsline Kalamata
Tomate RomaTomate Roma
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
5
Stropiți încă 2 linguri de ulei de măsline deasupra salatei. Dați la frigider 1 oră, aruncând o dată sau de două ori; condimentați după gust cu sare și piper negru înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista