Orz de ciuperci și salată de sparanghel prăjită

Orz de ciuperci și salată de sparanghel prăjită
Orzul de ciuperci și salata de sparanghel prăjit este un vegan farfurie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 246 calorii. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paștele. Un amestec de orz perlat, cimbru, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciuperci calde, sparanghel prăjit și salată de orez sălbatic cu Feta, Supă prăjită de vită, ciuperci și orz, și Salată de orz și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orzul într-un vas mediu cu apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri și sareți-l Generos. Legați crengutele de cimbru, tulpinile de pătrunjel și frunza de dafin împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie și adăugați în oală, împreună cu coaja de lămâie. Se fierbe, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OrzOrz
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și îndepărtați ierburile și lămâia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Între timp, aruncați ciupercile cu 2 linguri de suc de lămâie și 1/2 linguriță de sare într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Bateți sucul de lămâie rămas cu muștarul, sarea rămasă și piperul, după gust, într-un bol mic. Amestecați treptat uleiul de măsline, începând cu câteva picături și apoi adăugând restul într-un flux constant pentru a face o vinetă netedă, ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați șalotele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
6
Aruncați ciupercile, orzul și pansamentul împreună. Se amestecă ierburile tocate. Puneți deoparte la temperatura camerei timp de aproximativ 1 oră pentru ca aromele să se unească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
OrzOrz
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
7
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Întindeți sulițele într-un singur strat într-o tigaie superficială, stropiți cu ulei de măsline, presărați sare și rulați pentru a acoperi bine. Prăjiți sparanghelul până se rumenesc ușor și fraged, aproximativ 10 minute, dând tigaiei un shake bun Cam la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
9
Întindeți sparanghelul prăjit pe un platou de servire. Puneți salata de orz deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
OrzOrz
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10
Pe porție: Calorii: 258; grăsime totală: 14 grame; grăsimi saturate: 2 grame; proteine: 7 grame; carbohidrați totali: 29 grame; zahăr: 4 grame; fibră: 8 grame; Colesterol: 0 miligrame; Sodiu: 689 miligrame
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista