Orz, conopidă și ierburi cu Burrata

Orz, conopidă și ierburi cu Burrata
Orzul, conopida și ierburile cu Burrata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 407 calorii. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, oțet de vin, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Carbonara de conopidă prăjită cu Burrata, Tocană cu ierburi și orz, și Coji cremoase de pesto de conopidă cu Burrata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. gătiți orzul într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie,15-20 de minute pentru perlă, 35-40 pentru decojit saucu coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se scurge și se întinde pe o bordurăfoaie de copt; lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Între timp, aruncați pesmetul CU1 lingură de ulei pe o altă foaie de copt cu margini;condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți, aruncând o dată, până Lamaro auriu, 10-12 minute; lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Aduceți laptele la foc mic într-o cratiță medie la foc mediu-mare; condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
SareSare
6
Adăugați conopida și gătiți până ladoar înmuiat, aproximativ 3 minute; se scurge bine.Aruncați laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
LapteLapte
7
Aruncați conopida, orzul,pesmetul, șalota, inimile de țelină,frunzele de țelină, pătrunjelul, tulpinile de pătrunjel, coaja de lămâie, sucul de lămâie și oțetul într-un castron; condimentați salatacu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De țelinăCoaste De țelină
Frunze De țelinăFrunze De țelină
PesmetPesmet
ConopidăConopidă
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
OrzOrz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Se amestecă burrata și CR aproxormme FRA în amedium bowl; se condimentează cu sare. Împărțiți amestecul de burrata între farfurii, stropiți cu ulei și acoperiți cu salată de orz; condimentează cupiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
BurrataBurrata
OrzOrz
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Faceți înainte: orzul poate fi gătit 1 ziînainte; acoperiți și răciți. Pesmetul poate fi prăjit cu 1 zi înainte; depozitați etanșla temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista