Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta
Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre cu zahăr și brânză Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc rupte, coajă de lămâie, coji de paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta, Orecchiette Cu Ceapă Caramelizată, Mazăre De Zahăr Și Ricot, și Paste cu mazăre de zahăr și brânză Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa. Saut până la 9ceapa este de aur PAL, aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu; saut ceapa până la licitație și auriu profund, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Transferați 3/4 cană de ceapă saut feliată într-un castron mic.
Adăugați mazăre la ceapă înskillet. Saut până când mazărea este crocantă,aproximativ 3 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Adăugați paste și 1/2 cană de lichid de gătit laamestec de ceapă; se amestecă la căldură medie-mare30 de secunde.
Se amestecă ricotta, busuiocul și coaja de lămâie, adăugând mai mult lichid de gătit pentru a se umezi după cum este necesar. Se condimentează cu sare și piper.