Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta

Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta
Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre cu zahăr și brânză Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc rupte, coajă de lămâie, coji de paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta, Orecchiette Cu Ceapă Caramelizată, Mazăre De Zahăr Și Ricot, și Paste cu mazăre de zahăr și brânză Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ceapa. Saut până la 9ceapa este de aur PAL, aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu; saut ceapa până la licitație și auriu profund, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Transferați 3/4 cană de ceapă saut feliată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Adăugați mazăre la ceapă înskillet. Saut până când mazărea este crocantă,aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8
Adăugați paste și 1/2 cană de lichid de gătit laamestec de ceapă; se amestecă la căldură medie-mare30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9
Se amestecă ricotta, busuiocul și coaja de lămâie, adăugând mai mult lichid de gătit pentru a se umezi după cum este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Prin TortPrin Tort
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista