Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta

Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta
Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre cu zahăr și brânză Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,32 USD pe porție. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc rupte, coajă de lămâie, coji de paste și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Încercați Orrechiette cu ceapă caramelizată, mazăre de zahăr și brânză Ricotta, Orecchiette Cu Ceapă Caramelizată, Mazăre De Zahăr Și Ricot, și Paste cu mazăre de zahăr și brânză Ricotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa. Saut până la 9ceapa este de aur PAL, aproximativ 5 minute.Reduceți căldura la mediu; saut ceapa până la licitație și auriu profund, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Transferați 3/4 cană de ceapă saut feliată într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați mazăre la ceapă înskillet. Saut până când mazărea este crocantă,aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand este doar frageda, dar inca ferma de muscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
8
Adăugați paste și 1/2 cană de lichid de gătit laamestec de ceapă; se amestecă la căldură medie-mare30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
9
Se amestecă ricotta, busuiocul și coaja de lămâie, adăugând mai mult lichid de gătit pentru a se umezi după cum este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista