Orezul Mexican al lui Bill
Reteta de orez Mexican Bill este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 241 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, chile, cilantro și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Chipotle Mexican Grill Basmati Rice-cunoscut pentru mâncarea lor Tex Mex proaspăt făcută, orezul lor este cel mai solicitat, Aragaz Lent Orez Mexican (Orez Spaniol), și A la orez Mexican.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul; sotati 8 minute sau până când ceapa este aurie.
Adăugați orez, roșii tăiate cubulețe, sos de soia, chile, apă și bulion de legume; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când orezul este fraged și lichidul este aproape absorbit. Se amestecă oregano tocat și cilantro tocat.
Garnisiți cu crengute de oregano, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca WindRacer râul Rus Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![WindRacer Râul Rus Pinot Noir]()
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.