Orezul galben al Elenei
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Orezul galben al Elenei ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 225 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, mazăre și morcovi, turmeric măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Încercați Cheesecake de ciocolată crudă, fără Gluten, cu căpșuni c, Orez Galben, și Orez Galben pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apă, ulei vegetal, usturoi, oțet, turmeric și sare împreună într-o cratiță de 2 litri.
Puneți un capac pe cratiță și aduceți amestecul la fierbere.
Se amestecă încet orezul în amestecul care fierbe. Înlocuiți capacul, reduceți căldura la minim și fierbeți amestecul de orez până când lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Transferați orezul într-un castron mare. Îndoiți ușor mazărea și morcovii în orez.