Orez și Pilaf de fasole neagră este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 283 calorii, 13g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Dacă aveți bulion de legume, piper măcinat grosier, brânză cheddar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pilaf De Orez Cu Fasole Neagră, Orez negru Vegan, linte neagră și boluri de salată pilaf de Quinoa neagră cu mure, și Pilaf de orez brun de sud-vest cu mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați țelină și ceapă; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați orez și următoarele 6 ingrediente; amestecați ușor. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper